Någon som är bra på att ladda ner?

Jo så här är det att jag vill kunna ladda ner möbler,posbox och sådant men det funkar inte när jag gör det...någon som vet exsakt hur jag ska göra? Jag skriv i komentarera så kanske jag kär mig och sedda kan vissa dom som inte kan ;) 

Ledsen :(

Jag ä'r ledsen om det inte kom något inlägg i går...jag var borta över dan och kom hem sent på kvällen. Ja men i dag ska jag försöka blogga mycket ;) 
 
Sadd faic! Haha kola vad jag gjorde med simmen när jag gjorde den jag nog ner ögonbrynnen och ner men mun giporna...
Ja här är då simsen på förra bildens barn och fru. Ska spela i dom nu. :)
 

Hur man laddar ner

Ja nu ska jag berätta hur man laddar ner! Så för det första måste du gå in på http://www.7-zip.org/ och ladda ner 7-zip. 
Klicka på download och om du har googel chrome så kommer det upp en lite ruta i hörnet av shärmen så klickar du på öppna och sen installerar du den! Så nu kan du få dina downloads till spelaet men nu ska jag förklara hur du gör exakt för att få dom till spelet. Så välj en downlod på telexemper http://www.all-about-style.com/ Här har vi en blid på en download klicka då på ladda ner.
Då kommer om du har googel chrome en lite ruta upp i hörnet klicka på öppna igen.
Så nu kommierar du allt i mappen och sen letar du reda på downoads mappen som du hittar om du klickar på mina dokumänt/EA games/sims 2/ download. Om du inte har en får du skapa en. Mappen måste heta Download med stort D annars går det ej. Så nu klistrar du in det du kopiera i downloads mappen.  Sedan måste du få Sakerna i spelat så du markerar allt och vänster klickar och letar reda på 7-zip och sen kommer altenativ upp och då ska du klicka på "packa upp här". 
Så och sen kommer du upp en ruta som vissar att allt har gått bra.
Så och sen för att vara säker kan man ju starta sim och kolla om det funka. typ göra en familj för skojsans ;)
Och komihåg kolla alltid om det står att en mech ingår...kan kanske berätta mer om det sen ;) 

Hinner inte i dag :(

Jag hinner tyvär inte berätta i dag hur man laddar ner men troligen på lördag eller i morgon! Så kolla i morgon och på Lördag! ♥ 

Haha en ny familj med download! ♥

Ja här har vi en familj men download...haha alla ser lite konstiga ut ja görutom babyn!
:) 

Kommentera gjärna ;)

ja det skulle vara kul om jag fick lite mer kommentarer...ja kanske inte till varje inlägg men jag jag ÄLSKAR kommentarer fast inte elaka....såå snälla kommentera :) Jag säger inte att ni inte gör det jag har många kommentarer men det är roligare med fler ;)

Hur man laddar ner kommer snart...

Ja jag sa att jag skulle berätta hur man gör det snart ;) inte i dagf iaf för att jag det är Måndag och det är läxor och sådant men på Torsdag eller fredag berätter jag nog ;9 Men det är klart att det kommer inlägger i morgon och så så ses tills dess! ♥ 
En familj med lite downlad! ♥