Lärde mig en sak :p

Jo så här är det att jag har lärt mig att ladda ner ;) jag lärde mig av en kompis på msp (moviestarplanet) Jo så att snart kommer jag berätta hur jag gör ;) 

Hur man gör kläder i body shopen.

a nu ska jag förklara hur man gör kläder i bodyshopen.
Börja med att leta reda på bodyshopen.Gå till start>EA games>Sims 2. Klicka där så kommer olika alltenativ upp.Där ska också body shop stå. Klicka där och då kommer body shopen upp. Det går lite segt men ha tålamod. Sen klickar du på skapa kläder, sedan på nytt project. Då får du välja vad du vill göra. välj kläder det är svårt att göra om hår. Sen klickar du på vardagskläder om du inte vill göra nåt annat. En tröja tex. Sedan på mappen ungefär längs ner.

Den som är inringat ska du klicka på. Välj ett namn på klädesplagget och sen kan du börja skapa.
Först måste då gå in på dokumänt>Ea games>sims 2>projects. Där kommer du hitta det du valde. Namnet står så kom ihåg vad du döpde den till. Klicka på bilden sen kommer 2 bilder upp en till vänste och en till höger välj en och sedan köger klicka välj öppna med paint.
Sen målar man lite på tröja jag måla svart.
Sedan ska man ju spara!
Sedan går man tilbaka till bodyshopen och uppdaterar klädesplagget.
Då kommer den bli svart om du nu rita svart på paint. Ja och sen klickar man på "mappen" igen. Då kommre din tröja till spelat, mycket enkelt ;) Så testa. Och det gör inte virus i datron eler nåt.
Ja och är är tröja när jag fixar och trixat med den.

Kläder jag har gjort

Ja nu ska jag vissa några kläder jag gjort i body shopen vissa är lite failade ;)Ska vissa sen hur man gör. Men här kommer bilderna:
ja här har vi en klädning jag har gjort. Alltså mösntret på klädningen, det är det man gör i body shopen gör ett nyt mönster på en tröja telxempel.
Ja byxsorna har jag inte gjort men tröjorna.
 

Ett hus :)

Ja här kommer det lite bilder på ett hus jag byggt! Det är inte så stort, Men man behöver inte alltid ha stort hus.
Så det var nog alla bilder ;) 

Välkommen till min nya blogg :)

Välkomen till min nya blogg om sims 2. Jag ska dela med miga av dom fusk jag kan och lite annat och sådant. Ja såklart lägga ut bilder på mina simmar i sims 2. :) Här har ni ett snabbt foto ;)
ja en sim som solar ;)