Bra och dåliga nyheter..

Okej jag om installera Herrgård och trädgård och inget hände lika stort som förut. Men en bra sak är att jag kom på hur jag kunnde få bort rutan som kommer upp när jag startar mitt sims, och jag har ju inte fattat att den inte är farlig. Så nu kommer jag kunna ladda upp fina hus och lägga upp fina bilder. Tycker bara det är lite konstigt att spela med så stort men okej skit samma man kan ju spela :) 
Sorry för kvalan men har inte hunnit ändra bild kvalan innan jag tog bilden! 

HJÄLP!!

Nu när jag slog igång mitt sims vara allt dubelt så stort som förut!! Vad har hänt? Får panik inget var som förut När man spelar är allt nästan som vanligt furutom att där man ser önskningar och hur dom mår är allt bigma! Jag vill inte spela så! Inte kul! Vet någon vad jag ska göra? 

Barnhemsutmaningen!

Tänkte börja med en barnhemsutmaning som queenofsims har gjort. Jag hade det tidigare men det blev lite konstigt. Så börjar om med det. Ni kan läsa HÄR hu man ska göra så kan nmi själv testa! 
Kommer börja snart! 

Fångad - del 1

Här och nu tänkte jag börja på en ny berättelse/story eller vad man nu ska kalla det! Jag har en liten inledning innan det hela börjar.

Inledninng: Kim och hennes familj var påväg till USA när planet kracha. Kim klara sig ganska bra men inte rästen av familjen gick det inte lika bra för. Plat for i vattnet, och kim hade möjlighet att simma till land. Nu är hon fast på en ö utan internät, mat och vänner.
_____________________________________________________
Kim vaknar med ett ryck. 
-uhmm...vart är jag? Kim sätter sig upp och ser sig omkring. Nästan bara vatten överallt.Kim hitta en stol vid platsen. Hon vet inte vart den kom ifrån men hon får i alla fall nåt att sitta på. 
Hon samlar ihop kvistar, och annat trä. 
-Det kan jag nog få ihop till en brasa till i kväll, täncker Kim. Hon sätter sig vid starnd kantnten och ser på det blå havet.
-Härifrån kan man se horisonten täncker kim.
Nu börjar sol gå ner och kim börjar fryssa. Hon tänder en eld av träen hon hittat. Det blev en ganska stor brasa. 
Kim lägger sig den hårnda och raspiga stolen och försöker sova. Det tar minst en timme för hon att somna.



Ny story

Tänkte som sakt börja på en ny story! Ska täncka lite vad den ska handla om. Eller så kanske det blir en utmaning, om jag kommer på nåt.  Kankse båda. Är sugen på någon utmaning. Om ni vet någon kan ni ju säga så kan jag testa och då skriver jag om det på bloggen!  
Och en lite bild på det! 

Vad ska jag blogga om?

Jag tycker att jag har dålig uppdatering men det är för att jag vet inte vad jag ska blogga om..Ni som läser kan ju säga vads ni vill läsa om. Ska jag vissa mer hus eller bilder? Guider eller downloads? Säg gjärna! Själv spelar jag ju sims ganska mycket sims men blogga ganska lite. Vet som inte vad jag ska skriva. Ska jag typ berätta om en familj jag spelar i eller? Säg förslag så kommer det bli mer uppdatering :) 

Dagens downloads!

Hittade Snygga yterkläder på lilisims
Ladda ner här

Hur du blir zombie

Nu tänkte jag förklara hur din sim blir en zombie. För att kunna göra det måste du ha sims 2 studentliv. Okej först skriver du in koden boolProp testingcheatsEnabled true i fusk rutan. Sen gör du eller väljer en befintlig tomt med 2 simar i. Det MÅSTE var 2 annars går det inte. När du kommit till tomten dödar du en av dina simar på nåt sät. Jag brukar oftast bara dra ner på hunger, men det finns andra sätt. När du gjort det skriver du in koden unlockCareerRewards i fusk rutan. Då får du alla karaktärsbelöningar, så då går du in i "ryggsäcken". Och sen på karaktärsbelöningar. Leta reda på liemannens telefon och stoppa ut den på tomten. Ring och välj den simen du vill återuppliva. Då ska du betala liemannen välj nåt under hälften. Om du väljer max blir din sim som ny! Om du tar under hälften blir den en zombie! 
En sim jag gjort till zombie! 

Nadja

Har just laddat upp en sim vid namn Nadja! Hoppas ni blir Glada!

Dagens downloads!

Sorry om det inte blev nå igår men hade inte tid! Men nu när det är sportlov ska jag försöka blogga mycket! Här ärt i alla fall en snygg dress från Justsims2!
Ladda ner HÄR!

Dagens downloads!

Kolla vilket kollat hus jag hittade på modthesims! Jag tyckte iaf det :) 
Ladda ner här

Dagens downloads!

Sorry att jag inte han göra igår men hade inte tid! 
Ladda ner här

Dagens downloads!

Tycker serröst att detta hår är assa snyggt! Man kan ladda ner den HÄR.

Dagens downloads!

Sorry att det inte blev nå dagens download i går. Men hade inte lust eller tid. 

Ladda ner HÄR

Vill kunna ladda ner möbler..

Jo när jag laddar ner händer det typ konstiga saker i spelet, typ...Ja så nu tänkte jag viss vad som kommer upp när jag statar spelet efter ha laddat ner en möbel. 
Denna irriterand rutan kommer upp om jag har laddat ner nå möble till mit sims...Vill jätte gjärna kunna ha möbler utan att få sånahär problem varja gånga jag statar mitt sims..Så är det någon som har haft detta problem tidigare? Eller bara vet hur man kan fixa detta. Ska jag ladda ner nå speccielt för att det inte ska komma upp? Om någon vet kan du då svara? Vill verkligen hunna ladda ner möbler. Ska man lägga möblerna i en speciell fil eller? Ja så om någon vet säg gjärna hur jag ska lösa detta. ( har inte kunnad ladda ner ända sen jag lärde mig ladda ner)
 
Edit: Även fast jag klickat på aktivera och statar om kommer den ändå upp. Ska den göra det? Sen testa jag ha downloads ett tag men en dag stata inte mitt sims..När jag tog bort dom kunnde jag stata spelet. 

Liten "alla hjärtans dag gåva"

Ja eftersom det är alla hjärtans dag har jag byggt ettt hus utan downloads och utan möbler som följer med vissa expansions paket, eller så. Det kanske råkar hända att en tapet är från nåt expansions paket, men har försöka att ta utan. 
 

Dagens downloads!

Tackar "dollhouse" som länkade detta hår til mig! Stort tack ♥ 
 
 

Dagens downloads!


Dagens downloads!

Hittade detta fina hår på coolsims. 

Dagens downloads!

Kolla vad jag hittade på modthesims.info! Typ ass snyggt. Dock måste man ha livet i lägnhet ( har inte det D: )
Vet att man får ett sådan hår i livet i lägenhet. Men det var ändå jätte fint! 

Dagens downloads!


 

Dagens downloads!


En sims video

Tänket vissa en vido men fick inte fram den på bloggen så ni får ta länken om ni vill se den. Men man kan iallafall kolla hur man blir varulv,zombie och vampyr. 
Länk: http://www.youtube.com/watch?v=BpEdh8RF7hY

Dagens downloads!


Dagens downloads!


Dagens downloads!

Hittade ett fin hår från bluedolphinsims2.

Dagens downloads!

Eftersom jag inte kunnde bestämma mig om vad jag skulle välja på cindysims. Så jag valde hela sidan! 
Klicak HÄR för att komma till sidan! 

Dagens downloads!

Ja jag hitta ett jätte fint håt på tsr! 

Vad vill ni att jag ska göra?

Jo jag har typ inte så mycket att bkogga om.. och ni som läser kan ju säga något som ni vill läsa om. Nog för att jag inte har så många läsare men ja. Så vil lni att jag ska ladda upp fler simmar som jag gjort eller hus? 
Ska jag visa fler downloads? (nog för att jag ska börja med agens downloads men ja) Ni fåg gjärna säga. Jag vill inte sluta blogga än. Jag spelar ju sims när jag har tid och ar inte tröttnat på det så ja. Säg gjärna vad ni vill läsa om :) 

Datorn funkar igen :)

Ja nu har vorusprogramet börjat funger igen! Yey! :) nu ska jag försöka blogga igen. Men det där med dagens sim det ids jag inte men dagens downloads kan jag nog lyckas klämma in någon dag :)