Isabelle

Ja nu kan ni ladda ner min sim issabelle. (just nu är jag lite galen i att göra simar och att ladda upp dom) 
Tröjan har jag gjort själv men byxorna är från itsfetmale.
 

Hur du gör egna företag

Ja jag fick ju ett sims i julklapp och då kan man ju göra företag. Simset du behöver är arbetsliv! Så man kan välja mellan att ha ett hemföretag eller ett företag på en anmäln tomt. Om du har företaget på en anmäln tom kan dina andra simar fara dit och shoppa men det kan dom inte om du har ett hemföretag. Men för att fö nåt av dom måste du ha en telefon eller en dator. just nu har jag en telefon. Ringa fastighet eller företag. Företag för ett hem företag och fastiget för ett företag på en anmälntomt! 
När du väljt tex hem företag kommer det upp i högra hörnet en sorts ikon. Där kan du kolla hur lånft du har til nästa nivå och när du ska sälja saker. För att sälja saker klickar du på en prislagg. Det står byggläge för företag typ. Då kan du tex ha lagt ut en stol sen tidigare då klickar du på prisklaren som är typ lite stärre då markerar du då stolen om du har en och då kan någon köpa den. Du kan också göra egna saker på samma sätt att sälja dom! 
Så här ser det ut om dom är till salu:
Sen ska du ha en stäng/öppnings skylt som ser ut på detta viss:
Det hittar du på dekoration och sen blandat i köpläget. Sen kan du öppna och stänga din butik.
Nu kan du ju vänta tills någon kommer. Dom köper saker aotomatiskt. 
Här hr vi 3 stycken som håller på att kolla på saker.
Man ser om dom är nära på att köpa den då är den där lilla saken åvanför detas huvunden nästan fulla! 
Sen betalrar dom ju och i början är dinma simsar lite dåliga på att trycka och triksa men kassan! 
 
Sen kan ju företaget nå en bättre nivå. Då måste då få tillräckligt många stjänor för att kunna nå nästa nivå. Det är stjänorna åvanför en kund om antigen typ gillar eller oi gillar det. 
det kan vara plus elöler minús brevid stjärnan! 
Sen när allt är slut måste du flylla på lagger.
Ja så holler du på. Om ni har nå mer frågor är det bara att fråga. ♥ 

Abbey

Ja nu har jag gjort en sim. Ja hon heter Abbey och ni kan nu ladda ner hon. Jag har dock inga riktiga bilder på hon men det kan jag redigra sen. Nu är det bara en bild från body shopen! 

The sims 2 Arbete och affärer samlings paket!

Jo att jag fick då The sims 2 Arbete och affärer samlings paket i julstrumpan i morse så nu har jag spelat hel morgonen. Ja och nu kommer det en bild från min sim Anita som äger en hemföretag. Sen ska jag berätta hur man gör så man får det och så företaget blir bätter och bätter! 
 

Hur din sims hurmörsmätare blir vit! ♥

Jo nyss testa jag göra en sim och holla mussen på simmen samtidigt som jag klicka på shift. Då kommer det ju upp massor av förslag! Jag testa mig runt och då hittade jag set aspiritation och klicak på max. Då blev humörsmätaren vit! tjjo hoo! Nu vet jag det är alltid såå pressad att barnen i familjen måte ha vit humörsmätare när dom växer upp nu slipper jag holla på att fylla upp alla önskningar! testa det ni med! 
 

Neddladnings tips

 Ja just nu är uppdateringen rätt så dålig. Du är ju jul snart och jag har alltid inte tillogång till datorn! Men nu tänckte jag tips om olika sidar med bra Downloads
 
Lianasims2
Denna sida tror jag nästa alla vet men alltså det finns många snygga kläder och meshar om man gillar att göra kläder! 
all-about-style
Denna sida har också grymt fina kläder! Inte bara vasrdagt kläder utan finkläder,underkläder o.s.v
Man kan inte låta bli att ladda ner ett får från peggyzone. Dom är såå snygga! Dock funkar inte sidan på google chrome som jag använder, men på internet explore.
Här fins det grymt snygga kläder!  Det finns inte så många men allt som fins är snyggt. För att ladda ner därifrån klickat du på download. Du klommer till en annan sida, i hörnet står det vänte 5 sekunder sen efter 5 sekunder klickar du på hoppa över annaons! sen laddar du bara ner det du vill ha!
Ja det var väll det inlägget! Det kanske kommer mer sådana inlägg! 


Nya kläder åter igen xD

Hehe..gör ju typ kläder hela tiden! men ny har jag laddat ner en mesh och sen försökt göra nåt bra! 
Såhär blev det! 
Inte den snyggaste man ja! 

Ändra lite!

har ändrat lite på bloggen! Förut när jag la upp bilder kom inte hela bilden upp men nu gör den det! Så nu hoppas jag att det blir hela bilder!

Har dåligt med ideer!

jag har typ tänckt ha en "berättelse" Men har inte komit på någon story! Så ni som läser bloggen kan ju komma med nåt förslag på vad den ska handla om! Ska den vara spännande, Lungn som familje liv eller ett mysterie eller nåt! kan någon komma på en bra handling åt mig sen kan jag försöka göra mitt bästa med fotona och själva berättelsen! men snälla kom med förslag! 
Jag tänckte ha en story om min sim Karin som har ett barn hem men det skulle bli lite tråkigt! 

itsfemmefatale

Jo jag tänckte tipsa om en bra sida att ladda ner kläder från! Det är http://itsfemmefatale.blogspot.se/
Det finns grymt snygga kläder där! 
Jag har inte laddat ner så himla mycket därifrån men ska nog det! 
 

Samma sim

oppsidopsi jag har vist råkat göra 2 simmar med samma hår och samma kläder :o 
Heheh någon få nog köpa ny kläder så dom inte ser ut om tvllingar! 

Tröjan

Nu kan ni också ladda ner tröjan jag gjorde i går!

Nya kläder igen!

Ja just nu är jag lite inne i att göra kläder så gör rätt så många ;) Men nu har jag inte laddat ner någon mesh utan jag har tagit kläder från simset och sen bara gjort om den. Men här har jag då gjort en tröja ochja jag ska göra så ni kan ladda ner den! 
men här är tröja i alla fall! 

Hus!

ja har nyss sutit och gjort ett hus! ja jag har gjort så ni kan ladda ner den! Här är liter bilder och så! 

För att ladda ner tror jag att ni behöver ha ikea,tånårsprylar,studentliv och herrgård och trädgård. 



 




 

Hår från hypnotizedsims

Nu tänckte jagh tipsa er om fina hår från hypnotizedsims. Det är många fina hår! Till killar och tjejer 
Här är blider från sidan (jag har stoppat i hop dom!) 

Tröja+byxan

Ja inge sa deräkt om nån vill ha den men ladda ändå upp den! 

Vad vill ni ha?

jag har lite dåligt om ideer till bloggen...jag vet inte vad jag ska skriva om! Ni som läser bloggen kan väll säga vad ni vill läsa om. 
Jag har tänckt någon "saga" eller nåt men har inte kommit på någon bra story så om ni har någon i det till det kan ni ju kommentera ideen! eller vill ni ha mer downloads tips? Eller ska jag göra mer kläder som ni kan ladda upp? HUs kanse? (Har faktiskt tänckt ladda upp ett hus som alla kan ladda ner. inga downloads eller man behöver inga speciella sims än sims 2!)  
 

Nya kläder ♥

har just nu suttit och gjort en byxa+tröja! Vad tycks? Vill ni att jag ska göra så ni kan ladda ner den? 
 

Liss!

Nu har gjort en sim vid namn Liss! Det är första gången jag laddar upp simar! Så om länken inte funkar säg till iaf! Meshen är från modainside. Halsduken har jag bara laddat ner fån lianasims2! 
 
 
Liss och hennes man Lucas! 
klicka på "ladda ner" för att ladda ner! Du kommer till en sida som heter medifire och sen klickar du bara på download! Sen måste du få hon till splaet öppna filen och sen installera! :) Lätt eller? 
 

Ska ladda upp en sim!

Jo jag tänckte göra kläder och sånt och sen ladda upp den på mediafire så ni kan ladda ner den! Men jag vil ju att det ska vara saker jag har gjort som ni laddar ner så kommer göra en tröja och en nyxa som ni sen kan ladda ner med en sim jag gör! Så nu ska jag börja skapa. Det blir väll lite jul tema! men vet ni någon bra sida med meshar? 

Nya kläder!

Jo jag var trött på att sita och göra kläder som man får med i simset så jag ladda ner 2 meshar och sen börja jag skapa :) Shå här blev dom. Jag tränar mig på att utvekla. Och det hadde blivit mycket bätter om jag inte använde mig av paint! Men har ingen anna bra fil! men om ni vet någon som är bra när man ska göra det kan ni gjärna kommenter vad den heter ;)
 

Fräkcnar

 ja nu har jag letat reda på ett par fräcknar på modthesism! Vet inte hur jag kom på att jag skulle ha det. Men det fanss mycket att välja på men jag tog dom här! 
(inte såå intresant inlägg men om man vill ha fräckanr på sina simar så var det ju okej) 

15 - Hur mycket downloads har du?

Nu är det då den sista..det har varit roligt att skriva om det. Men iaf 15 - Hur mycket downloads har du? 
Jag har kring 300 filer som. Har för nåt tag sen lärt mig laddaner och jag laddar bara ner kläder och hår. Men kring 300 filer och en klädersplag kan inne hålla 2 filer så jaa! 

Dag 13 och 14!

13 - Favoritbild tagen ur spelet
Jag vet inte. Dom jag tagit med pose boxar och en tegelvägg i bakrunde -.- Gud jag blir tokig på vart jag fotar men bilderna är väll ok! 
14 - Det konstigaste som hänt när du spelat
Jag vet inte vad et konstigaste är. Kanske att nästan hela simset blinka på min andra dator xD Det bliinka röt hela tiden då -.- riktigt jobbilgt! 

Ny sim!

Ja nu har gjort en ny som, (som jag inte kan ladda upp men okej! ) Hennes namn blir Melody (har fest mig vid det namnet) 

12 ♥ Hur spelar du helst?

Ja det är nog bara som vanligt. Ha en familj och bara spela. Jag är inte den som tar mycket kort xD Fast utmaningar är också roligt! 

Ny header ♥

Ny Jul header! 
Vad tyks? 

11 -din favorit familj

Ja den är nog just nu barnhemsfamiljen som heter Willsson. /konstigt efter namn jag vet, suger på att komma på det) Har ingen bild på hela familjen just nu! Det kommer sen! 

Barnhemsutmaningen!

Ja nu kommer ännu en del av barnhemsutmaningen! Nu mins jag inte riktigt vart jag var men det jag spela i dag kan jag göra ju! xD
Okey Nole har iaf växit upp till barn.
ja och Nelly har ju också blivit småbarn! 
Sen kom ju också 3 barnet Joel. 
Riktigt gullig. Nästa dag blev det första skoldan för Nole. Läxträning efter skolan. Det var också dubbel födelsedag. Nelly och Joel fyllde år. Jole ska bli småbarn och Nelly barn! 
 
P.S Jag hopar över några dagar för jag är välldigt dålig på att skaffa en bra "historia" sat säga.